U kunt een klant / klant account de toegang ontzeggen dmv een verbod. De volgende stappen dient u te maken:

1. Zoek de klant en klik op de klantregel.

2. Druk op de menu (...) knop rechtsboven in uw scherm. Kies hierbij de optie: (X Verbied toegang tot MyParkingPro).

3. Verifieer op de klant detail pagina of het account is gedeactiveerd.

4. U kunt dit uiteraard ongedaan maken maar u kiest nu voor de menu optie: (Geef toegang tot MyParkingPro).

Heeft u nog vragen of komt u er alsnog niet uit? Stuur ons een email op support@parkingpro.nl of maak een ticket aan.