U kunt een kortingscode aanmaken door middel van de volgende stappen:

1. Ga in het hoofdmenu naar "instellingen" en kies voor 'kortingscodes".

2. Ga rechtsboven in uw scherm naar de knop: "kortingscode toevoegen"

3. Vul de gewenste specificaties in voor uw kortingscode.

4. Specificaties:     Datum veld:                     kies hier voor reserveerdatum of parkeerdatum. De geldigheid data van de code rekent met de door u opgegeven type periode.

Aantal X bruikbaar:         is optioneel, niets invullen is onbeperkt bruikbaar.

Bedrag OF korting niet beide invoeren. U kunt ook een fixed price forceren.

Opties:                             "parkeren" is standaard, maar u kunt ook korting geven op specifieke opties.

5. Kortingscode toevoegen via de blauwe knop. Uw kortingscode is direct actief.