Een Periode Blokkeren

Stap 1. Ga naar het hoofdmenu en kies voor "Producten en Locaties".

Stap 2. Klik op 1 van uw producten.

Stap 3. Klik op de knop (...) rechts bovenin.

Stap 4. Klik op "periode instellingen wijzigen".

Stap 5. Dubbel klik op de begin datum voor uw periode in de agenda.

Stap 6. Kies voor "Geblokkeerde dagen".

Stap 7. Vul de geblokkeerde datums in, Type periode: Inrijden en Parkeren kiezen. U kunt zelf een bericht toevoegen wat getoond wordt op het reservering formulier(Iframe ParkingPro).

Stap 8. Klik op opslaan

Stap 9.Klik op wijzigingen opslaan, nu is uw periode ingesteld.

Stap 10. Let op als u op annuleren drukt wordt de hele blokkering verwijdert, ook als u hem daarna weer opent.