Een daglijst printen

1. Ga naar het hoofdmenu en kies voor "Reserveringen" -->

2. Stel gewenste filters* in, kies voor enkel "productlocaties"  (of gewoon simpelweg de gehele daglijst)

3. Klik op de (...) knop naast "Reservering toevoegen", rechts bovenin uw scherm

4. Kies "Print overzicht" (* Let op, geprint wordt wat op het scherm staat, dus pas filters evtl. aan)

5. Print uw lijst in kleur of zwart wit uit.

6. Let erop dat u uw locale printerinstellingen (van uw eigen PC) goed heeft staan.

Bij Apple / Mac dienen de instellingen zo te staan:

7. Komt uw lijst te klein uit de printer? Of niet in kleur? Controleer aub eerst uw locatie PC instellingen, of raadpleeg een computer expert.