Een instructietekst toevoegen/ wijzigen.

1. Ga naar het hoofdmenu en kies voor "Producten & Locaties".

2. Klik op gewenste productlocatie.

3. Klik op de (...) knop naast "Wijzigen", rechts bovenin uw scherm.

4. Kies "Instructieteksten wijzigen"

5. Schrijf uw instructieteksten voor in de email en op de voucher zo kort en duidelijk mogelijk. Bedenk dat de ruimte hiervoor vooral op de voucher heel beperkt is. Tip: Bekijk voorbeeld email en voucher ter controle.

6. U kunt de opmaak van de instructieteksten naar eigen inzicht bepalen met de editor. Let wel op, dat bij copy/ paste vanuit Microsoft Word onbedoeld opmaak/ styling wordt mee gegeven. Tip: gebruik altijd de .txt editor  op uw computer, dat werkt prima.