Inloggen:

1. Ga met uw mobiele telefoon of tablet via de internet browser (bijvoorbeeld Safari) naar:

uwparking.parkingpro.nl/m

2.. Scan uw persoonlijke QR code en voer uw persoonlijke pincode in. (deze dienen door de gebruikersbeheerder te worden ingesteld). Let erop dat u 3 dingen nodig heeft om van deze inlog functie gebruik te kunnen maken: QR code, pincode, en uw "rol" (systeemrechten) bij uw gebruikersaccount.

3.. Log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. (u dient wel de "rol" (systeemrechten) te hebben om te mogen inloggen in de app.