Functie Reserveringen

Hieronder een paar schermafbeeldingen over de functies en knoppen van deze "Reserveringen" module.

Deze module is de meest uitgebreide van alle modules en in in feite een compact ParkingPro systeem. Alle acties zijn handmatig maar u kunt hier van alles beheren.

-

1. U kunt klikken op de (...) knop recht in beeld, u ziet dan een dropdown met de functies.

2. U kunt klikken midden op de reservering, dan opent de reservering ook met allerlei knoppen.

De knoppen wijzen zichzelf, alles acties zoals foto's , handtekeningen worden automatisch opgeslagen bij de reserveringen en gelogd welke user de actie heeft gedaan. In de tab media ziet u de handtekeningen en foto's terug.

Dropdown menu als er bij een reservering op de (...) knop gedrukt wordt.

Filters:

Toon voucher

Let op u kunt hier meerdere typen handtekeningen selecteren door op handtekening type te klikken.