Stap 1. Ga naar het hoofdmenu en kies voor "Producten & Locaties".

Stap 2. Klik op de knop "Locatie toevoegen" en dan op "Standaard locatie".

Stap 3. Het is belangrijk dat u "Plaatslocatie" aanvinkt.

Stap 4. Druk op "Locatie toevoegen" wanneer u de locatie wilt opslaan .

Stap 6. Een plaatslocatie is een fysieke parkeerplaats of garage. Een productlocatie is een product wat u aanbiedt op uw         website.

Tip: Gebruik kleurcodes deze komen terug op de lijsten, vouchers en dashboards.