Beheren Betaalwijze Reserveringsformulier

1. Ga naar "producten en locaties" in het hoofdmenu.

2. Selecteer het product, klik op de (...) knop rechtsboven.

3. Selecteer "MyParkingPro instellingen wijzigen"/

4. U kunt "systeeminstelling" wijzigen voor ja of nee per betaalmethode.

5. Let op dat dit op "product" niveau is, dus u moet dit per product instellen. (Dus niet 1x voor geheel uw reserveringsformulier).

Het kan zijn dat het ene product prepayment is en een andere product ook de mogelijk biedt om te betalen aan de balie of vertrekhal.

Vaste tijdinstelling: forceren van aankomst en retour tijd bij een product, dus geen tijdkeuze bij reserveren (Cruise Services).