Reservering koppelen aan klant

Stap 1. Ga naar "Relaties" en druk op "Toevoegen".

Stap 2. Voer de gegevens in voor de medewerker.

Stap 3. Als u wilt dat de medewerkers een eigen login krijgen vinkt dan "Heeft login voor eigen reserveringen".

Stap 4. Druk op "Relatie toevoegen".

Stap 5. Druk op de 3 puntjes bij de medewerker.

Stap 6. Klik op "Reservering toevoegen". Nu kunt u de reservering aanmaken en is hij gebonden aan de medewerker.

Let op! Als u een reservering toevoegt zonder die te koppelen aan een medewerker (te zien in deze instructie) blijft dat zo. Eenmaal aangemaakt kan dit niet veranderd worden, dus let op voordat u een reservering maakt altijd of het aan een medewerker gebonden moet zijn.