De contactgegevens zijn essentieel voor het begin van uw ParkingPro.

Om bij uw contactgegevens te komen moet u via het hoofdmenu naar de algemene instellingen.

Bij het invullen van uw gegevens is het belangrijk dat u alles correct invult.

Wanneer u klaar bent met het invullen of wijzigen van uw gegevens kunt u ze opslaan met de wijzigingen knop rechts onder.

Als de gegevens zijn opgeslagen ziet u links onder in het scherm een groen balkje dat laat zien dat de gegevens ook echt zijn opgeslagen.

Deze gegevens worden vooral gebruikt in de facturen en in sommige gevallen op de vouchers/reserveerbevestigingen als er op product niveau geen reserveringen er zijn ingevuld.

Legal notice: de algemene voorwaarden zijn verplicht bij wet.