Uw logo instellen in uw ParkingPro account.

Stap 1. Ga naar het hoofdmenu en kies voor "instellingen" --> en dan voor " algemeen".

Stap 2. Klik op het tabblad "logo's"

Stap 3. U kunt hier uw logo opslaan, bij voorkeur met 300px breed .jpg. of .png.  (Bij bredere logo's past het niet op de voucher)

Wanneer u op "hier" klikt komt u op een scherm waar u uw logo kan heen slepen of u kunt hem opzoeken op uw computer.

Als u hem heeft geselecteerd kunt u op de knop opslaan drukken, dan is het logo opgeslagen.

Het duurt enkele minuten voordat het systeem uw logo weergeeft.