Een prijslijst instellen.

Stap 1. Ga naar het hoofdmenu en kies voor "instellingen" --> en dan voor "parkeertarieven".

Stap 2. Klik op de knop "tarieven toevoegen".

Stap 3. Wanneer u drukt op tarieven toevoegen krijgt u een ander scherm te zien.

Op het scherm kunt u de naam van de prijslijst invullen.

Daar onder kunt u de omschrijving van de prijslijst aanmaken.

U kunt kiezen vanaf wanneer die prijs ingaat en totdat de prijs geld.

Het starttarief kunt u daar naast invullen.

Daarnaast vult u het bedrag in wat per dag betaald moet worden door de klant.

Wanneer u heeft gekozen voor "Stel aantal rijen in", komt er een scherm waar u kunt invoeren hoeveel rijen u wilt.

Nu komen alle rijen tevoorschijn en kunt u uw tarieven invullen.

Bij het "Starttarief" stelt u het tarief in voor het parkeren voor het aantal dagen dat u heeft ingesteld.

Bij "Prijs per dag" stelt u het tarief dat er elke dag bij het starttarief bij komt.

Na uw laatste dag kunt u een extra dag toevoegen. Het is belangrijk dat u hier 365 dagen bij invult zodat de klant meer dan uw aangegeven standaard dagen kunnen boeken.

Startprijs in basis altijd + wat er ingevoerd wordt op dagprijs. 31 = 74 bijvoorbeeld + 31x5.