Handmatige reservering toevoegen

1. Ga in het hoofdmenu naar "Reserveringen" en klik dan rechtsboven op de knop "Reservering toevoegen".

2. In het venster wat opent kunt u alle gegevens invoeren die u wenst. Let er op dat enkele onderdelen verplicht zijn, dit geeft het systeem aan als u de reservering wilt opslaan.

3 .Aandachtspunten:

-Extern ID, (meestal een reserveringsnummer van een reseller). De waarde die u hier invoert is terug te zoeken in de zoekindex / zoekbalken.

-betaald ja of nee goed invoeren.

-Betaalmethode ingeven (deze kunt u zelf aanmaken, zie ander artikel).

-Kies uw product goed.

-U kunt eenvoudig een korting handmatig toevoegen / of een toeslag. U ziet gelijk de nieuwe prijs. Via het calculator plaatje kunt u heel snel een korting % doorrekenen.

4. Opslaan of Opslaan en Verzenden. (bij verzenden ontvangt de klant reserveringsbevestiging via de email.