Handmatige reservering toevoegen

1. Ga in het hoofdmenu naar "Reserveringen" en klik dan rechtsboven op de knop "Reservering toevoegen".

2. In het venster wat opent kunt u alle gegevens invoeren die u wenst. Let er op dat enkele onderdelen verplicht zijn,

dit geeft het systeem aan als u de reservering wilt opslaan.

3 .Aandachtspunten:

-Extern ID, (meestal een reserveringsnummer van een reseller).

De waarde die u hier invoert is terug te zoeken in de zoekindex / zoekbalken.

-betaald ja of nee correct invoeren

-Betaalmethode ingeven (deze kunt u zelf aanmaken, zie ander artikel)

-U kunt eenvoudig een korting/ toeslag handmatig toevoegen..

U ziet gelijk de nieuwe prijs. Via het calculator plaatje kunt u heel snel een percentage doorrekenen.

4. Kies "Reservering toevoegen" of "Reservering toevoegen & verstuur e-mail" (bij verzenden ontvangt de klant

reserveringsbevestiging via de email).